Eføy Engros

Eføy er vår hovedkultur som vi produserer året rundt, økologisk.

Ellers produserer vi økologiske småplanter: grønnsaker, krydderurter, spiselige blomster.

Hedera/ Eføy

Hedera/ Eføy finnes i forskjellige produkter (former og forpakninger ) og sorter.

Hedera produkter

Hedera standard, lange ranker

11cm potte. Pakkes 12 stk i kassen sortert. På container pakkes en blanding av sorter og har du ønsker om spesielle sorter gir du bare beskjed om det i bestillingen til Blomsterringen så order vi resten! Ellers tar du bare kontakt med oss direkte, bestillingen komme uansett frem.

Hedera ekstra lange ranker

Eføy i 12 cm potte med ranker på 50-80 cm. Egner seg også som snitt i dekorasjoner og buketter.

Hedera i pose

Til dagligvarehandelen emballeres vår Eføy i poser med ean kode på, godt synlig design og Debio merket. 2 til 3 sorter blandes i kassen.

Hedera gruppeplante

Produseres i 9 og 11 cm potte til Julesesongen. Større ordrer til grupper lages på bestilling dersom spesielle sorter ønskes.

Vi bruker mest Wonder, Gitte, Needle point, White Wonder og Kolibri i produksjonen av gruppeplanter.

Hedera halvfabrikat

Leveres etter nærmere avtale på grunn av økologisk sertifiserte planter. Tilgjengelig hele året i div størrelser og sorter. Ta kontakt!

Bøyler

Våre bøyler er et håndverksmessig kvalitetsprodukt. Etter at plantene er dyrket til riktig størrelse, sorteres de og rankene tvinnes rundt stålbøylen. Til slutt utstyres bøylen med vårt kvalitetsmerke, en labell med ean kode, produkt info til forbruker og Debio sitt Ø merke som er garantien for økologisk sertifisert produksjon.

Bøyle 61

Den minste av våre bøyler, står i 11 cm potte, div sorter. Utstyrt med designlabel og ”Ø” merke. Fremstår som fyldig og kompakt.

Bøyle 85

Mellommann, 12cm. sorter i hovedsak Needle Point og Gitte. Håndarbeid i praksis! Pakkes 12 stk i brett.

Bøyle 100

Er blitt populær og har også en meget hyggelig pris! Den leveres i en 14cm potte, og høyden er 44cm. Pakkes 8 stk i brettet.

Bøyle XL

Er foreløpig størst i utvalget. Den står i en 3 liter dekorpotte måler 65cm i høyden og sorten er Hibernica som på Bøyle 100. Den stables løst på hyllen med svøp rundt cc’n.

Hjertebøyle

Står i en 12cm potte. Høyden er 38cm og sortene som brukes er Mein Hertz, Wonder, Gitte eller Needle Point. Formen på hjertet er meget jevn og fremstår svært elegant da rankene blir tvunnet forsiktig på, i stor grad uten at bladverket blir klemt. Et håndverksmessig godt produkt.

Hjertebøyle stor

En størrelse større hjerte. Kan lages i både 12 og 14 cm potter.

Hjertebøyle XL

Vår største hjertebøyle. Står i en 3 liter decorpotte utstyrt med designlabel med ean, debiomerke og produkt info.

Div andre bøyler

Vi kan lage alle slags bøyler, ta kontakt hvis du savner en bøyle i vår standard sortiment. Vi utvikler produktene også sammen med våre kunder!

Hedera sorter – grønne

WonderWonderEr hovedsorten vår, og den første sorten vi begynte med. Den er svært hardfør, tåler å stå ute til høsten og frosten kommer. Er den fineste til oppbøyling av mindre bøyler. Den har en god holdbarhet. Som gruppeplante er den også populær og holdbar. Kompakt voksemåte og mørkegrønn farge.

Mein HertzMein HertzEn storbladet sort med karakteristiske hjerteforma blad. En hovedsort som egner seg som det den er, en vakker plante.

GitteGitteEn kraftig hardfør sort som egner seg til alt, spesielt til bøyler.

Needle PointNeedle PointMed typisk fliket blad, en ekte Eføy. Vokser hurtig og fyller meget godt på bøyler. Tett og fin sort. Den har vi formert lengst av våre sorter.

NatasjaNatasjaDen holdt på å bli borte hos oss. Vi ville ikke ha den mer, men heldigvis hadde en medarbeider en annen ide og kom på jobb med en plante som de hadde spart på hjemme. Nå har vi den i produksjonen igjen! En av de mest hardføre typer.

Hedera HibernicaHedera HibernicaEller ’utesorten’. Den og variasjoner av den vokser vilt langs kysten. Den er vakker mørkegrønn med stort blad og egner seg derfor til store bøyler. Den er jo egentlig en annen art, Hibernica er artsnavnet ikke sortsnavn. Vi produserer den i P14 til bøyler, men kan også sende de ”løse”. Si fra i bestillingen.

Hedera sorter – broka

White WonderWhite WonderFin og kompakt sort. Rein hvit og grønn, og runde tynne blader. Fin til grupper og utplanting.

Gold ChildGold ChildTradisjonelle blader med gule og grønne tegninger. Har den i salg fra før påske og ut sommeren.

TonnyTonnyHovedsort blant de brokete. Større blad, sterk plante.

KolibriKolibriMeget fine fargenyanser, super gruppeplante og utplantingsplante.